
اهنگ نامه دو از ایسم
Listen to "Nameh do", the latest track by Isam, now in high quality on Horadi Media.

دانلود اهنگ نامه دو از ایسم
دانلود اهنگ جدید | اهنگ ایسم |اهنگ نامه دو از ایسم |همراه با متن| Isam nameh 2
متن اهنگ نامه دو از ایسم
مثل قبلا نا هنوز
من منتظرم
عجیبم حرف میزنی
میگی که من مقصرم
چشم تو ببند
بیا باز تکیه کن به من
مثل قبلانا
باز دوباره اسمت و بگم
کاشکی با خواهش من
دوباره راضی می شد
کاشکی با نامه ی آخر واسم باز نمی شد
دنیاییه بارون است
روزاش تاریک شباش نورست
ابری نیستو بارون است
آدما جدا میشن اسون است
اگر ی روز تنگ بشه دلت
بازم برمیگرمممممهه
بیا بازم دستتو بده من باز میفهمه
اخ فقط من میفهممت
الان تغصیر از من یا کندی از همه
چقدر شده تلخی منظره
چرا رفتی از اینجا
هوا برفی من اینجا
دیگه سخت نیست چرا فهمیدنت
هوای بوسیدنت
هوا بقیه رو پس میزنه
تو رو از بخشیدنت
چرا بازم بخشیدمت
ساختیم ی کلبه ی چوبی واسه هم
هر چی که خاطره داریم واسه من
بین این شعر های کهنه
جواب راز منی تو دل این شب تاریک
تو فقط یار منی کاشکی با خواهش من
دوباره راضی میشد
کاش اون نامه ی اخر اصلا باز نمی شد
دنیایه بارون است
روزاش تاریک شباش روشن
ابری نیستو بارون است
ادما جدا میشن چه اسون است
نگاهی کلی به اهنگ نامه دو از ایسم
ترانه «نامه دو» از ایسم نمونه ای از شعر معاصر پاپ است که در قالبی ساده اما احساسی به روایت تجربه ای عاشقانه و اندوهگین می پردازد. این اثر کوتاه در عین ایجاز تلاش دارد فضای ذهنی یک فرد دل سپرده را که هنوز درگیر رابطه ای پایان یافته است به تصویر بکشد. در ادامه به بررسی ابعاد مختلف این ترانه از نظر زبانی ساختاری و محتوایی می پردازیم.
از منظر زبانی متن با زبانی محاوره ای و صمیمی سروده شده است. واژگانی مانند «عجیبم حرف میزنی» یا «کاشکی با خواهش من» بیانگر گفتاری بودن زبان شعر و نزدیکی آن به فضای روزمره و عامه پسند است. این ویژگی مخاطب را مستقیماً درگیر فضای شعر می کند و باعث ایجاد حس هم ذات پنداری می شود. با این حال زبان در برخی موارد فاقد انسجام یا دقت است؛ مثلاً ترکیب «عجیبم حرف میزنی» به رغم نیت شاعر ساختار دستوری روشنی ندارد و ممکن است مخاطب را در فهم منظور دچار تردید کند.
از نظر ساختار ترانه دارای پیوستگی نسبی بین ابیات است اما به دلیل فقدان روایت مشخص یا خط داستانی روشن بیشتر به تصویرسازی احساسی متکی است. مصرع ها بیشتر بر پایه تکرار و تداعی بنا شده اند مانند «مثل قبلانا» که دو بار تکرار می شود تا حالت حسرت را تقویت کند. همچنین استفاده از افعال مضارع («میگی» «بیا» «ببند» «بگم») فضای زنده و جاری تری به شعر داده که با حالت انتظار و تمنای عاشقانه هماهنگ است.
در بُعد محتوایی ترانه به احساساتی همچون دلتنگی پشیمانی و امید به بازگشت اشاره دارد. راوی درگیر گذشته است و هنوز با خاطرات شریک عاطفی خود زندگی می کند. تأکید بر بازگشت به حالت های قبل مانند «تکیه کن به من» و «دوباره راضی می شد» بیانگر ناتوانی از پذیرش پایان رابطه است. این مضمون با وجود تکراری بودن در ترانه های پاپ در اینجا با لحنی نسبتاً شخصی و درونی بیان شده است.
نقطه قوت ترانه در سادگی و صداقت بیان احساسات است. شاعر تلاش نکرده است زبان را با آرایه های ادبی یا پیچیدگی های معنایی تزئین کند بلکه حس را به صورت خام و بی واسطه منتقل کرده است. همین ویژگی می تواند باعث جذب مخاطب عام شود. با این حال همین سادگی در بعضی بخش ها به ضعف در پرداخت منجر شده است. مثلاً پایان بندی ترانه با جمله «دوباره راضی می شد» ناگهانی و بدون اوج گیری خاصی تمام می شود و حس تمام شدگی را القا نمی کند.
در مجموع «نامه دو» نمونه ای از ترانه های ساده و احساسی است که بیشتر بر انتقال حس تمرکز دارد تا خلق ساختاری منسجم یا ادبی. اگرچه از نظر فنی دچار ضعف هایی چون عدم دقت زبانی و نبود انسجام در روایت است اما در انتقال احساسات صادقانه موفق ظاهر شده و می تواند با مخاطبانی که تجربه ای مشابه داشته اند ارتباط عاطفی برقرار کند.
تگهای این مقاله:

اطلاعات مقاله
جدیدترین مقالات
جدیدترین موزیکها

نظرات کاربران
هنوز نظری ثبت نشده است.