رسانه هوردای


موزیک فیلم و سریال ورزش خبری بازی و گیم آموشی بیوگرافی همکاری خدمات تماس با ما
اهنگ بیا بیرون از اتاقت از مسین

اهنگ بیا بیرون از اتاقت از مسین

پخش آنلاین آهنگ

Listen to "bia biroon az otaghet", the latest track by masin, now in high quality on Horadi Media.

Horadi

دانلود اهنگ بیا بیرون از اتاقت از مسین

اهنگ بیا بیرون از اتاقت مسین | مسین |اهنگ مسین بیا بیرون از اتاقت همراه با متن |bia biroon az otaghet

متن اهنگ بیا بیرون از اتاقت از مسین

چی میکنه ای بندو پاره
بیا بیرون از اتاقت
چند بار دیگه باید بخوری زمین
خسته نیسم ار دوباره
با دستات حل می شه دردش
عشقش با ی تار مو وصله
افتادن از چشم جام نیس
لای این همه ناخاله
چرا موندی پیشم سواله دنیا
رو میخوام چون چشات خوشگله
بدون تو هر موقع دل مشکله با
هیچی میبری جلو همچیو ولی تنها
یادگار از عکسامو غباره

 

 

 

نگاهی کلی به ترک بیا بیرون از اتاقت

آهنگ «بیا بیرون از اتاقت» از مسین در نگاه اول فضایی احساسی گنگ و در عین حال پر از درگیری های درونی را به تصویر می کشد. متن این قطعه گرچه ساده و کوتاه است اما در لایه های پنهان خود حرف هایی برای گفتن دارد؛ حرف هایی که شاید فقط مخاطب خاص این سبک بتواند آن ها را بفهمد یا لمس کند.

در بیت آغازین با جمله ی «چی میکنه ای بند و پاره» مواجهیم عبارتی که با زبانی عامیانه و خیابانی بیان شده و مخاطب را مستقیماً وارد فضای ذهنی خواننده می کند. استفاده از ترکیب «بند و پاره» اشاره به فردی خسته رها یا حتی عصبانی دارد که آماده ی تقابل یا تحول است. این جملات بیشتر از آن که روایی باشند حس برانگیز هستند.

دعوت به بیرون آمدن از اتاق در خط دوم می تواند اشاره ای استعاری به خروج از انزوا افسردگی یا رخوت باشد. «اتاق» در بسیاری از متون هنری نماد تنهایی سکون یا حبس ذهنی است. در اینجا خواننده از فردی دعوت می کند تا با بیرون آمدن از این فضا وارد مرحله ای جدید از زندگی شود.

خط بعدی «چند بار دیگه باید بخوری زمین» بازتابی از ناامیدی یا شاید هم انگیزه ی دوباره برای برخاستن است. استفاده از فعل «بخوری زمین» به شکل محاوره ای صمیمیت متن را حفظ می کند. نکته ی قابل توجه اینجاست که بلافاصله در بیت بعدی تاکید می شود که «خسته نیستم از دوباره» که بیان گر روحیه ی مقاوم و انگیزه ای برای ادامه دادن است حتی پس از بارها افتادن.

مسین در ادامه از درمان درد با «دست ها» سخن می گوید و این تصویر بار عاطفی زیادی دارد. اشاره به «عشقش با ی تار مو وصله» نوعی اغراق شاعرانه و لطیف است که به وابستگی عاطفی شدید دلالت دارد. این جمله نیز به خوبی با فضای احساسی آهنگ هم خوانی دارد و تعادل میان زخم و علاقه را به تصویر می کشد.

«افتادن از چشم جام نیس» و «لای این همه ناخاله» ترکیبی است از عزت نفس و تمایز از دیگران. خواننده می خواهد بگوید حتی اگر درگیر احساسات است اما جایگاه خود را حفظ کرده و «افتادن از چشم» برایش اتفاق نیفتاده.

در ادامه با جملاتی مواجه می شویم که مخاطب را وارد رابطه ای پیچیده می کنند «چرا موندی پیشم سواله دنیا» «رو می خوام چون چشات خوشگله». جملاتی که هم عاشقانه اند و هم پر از شک و سوال. تعارض بین زیبایی و ابهام در رابطه در این بخش خودش را خوب نشان می دهد.

در بیت پایانی «یادگار از عکسامو غباره» به شکل هنرمندانه ای حس فراموشی دوری و گذشته را تصویر می کند. «غبار» در اینجا نماد گذر زمان و فرسایش خاطره هاست؛ چیزی که حتی یادگاری هم دیگر شفاف نیست.

نظرات کاربران

هنوز نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر